En kyrka för dig?

Jönköping Vineyard vill vara en kyrka där alla känner sig välkomna, oavsett bakgrund. Vi vill att det ska vara enkelt att umgås och lätt att komma in i gemenskapen. I vår kyrka finns det alltid plats för fler, oavsett om du är ung eller gammal. Vi tror på en Gud som älskar människor och vi som kyrka vill vara med och sprida den kärleken här i vår stad.

Vill du vara med?

Gudstjänster

På våra gudstjänster möter vi Gud och varandra. Alla är välkomna att vara med, oavsett om du är nyfiken på tron eller troende. Vi har gudstjänster varannan söndag klockan 16:00 och brukar vanligtvis hålla till i Kulturskolans café.  Följ oss på sociala medier eller kolla i vår kalender för att se när vi har nästa gudstjänst! Vill du veta mer om våra gudstjänster, tryck på ”läs mer”.

Aktuellt just nu

Hemgrupper

I vår kyrka tycker vi om att umgås och dela livet med varandra.  Vi träffas varje vecka i mindre grupper för att fika, umgås, söka Gud tillsammans och prata om tron. I hemgrupperna bygger vi vardagsnära gemenskap till stöd, uppmuntran och stöd för våra liv.

Man måste inte ha en tro för att vara med i en hemgrupp; alla är välkomna! Om du letar efter en plats för att få nya vänner, bygga djupare relationer och ha kul så borde du testa att gå med i en hemgrupp!

Hitta hit

Kulturskolan
Västra Storgatan 34
553 15 Jönköping